Dit zijn enkele

klantenreacties:

Coby Pieterse

16 augustus 2022

Ik ken Ellen, als tuinvrouw, nu ruim twee jaar. Mijn tuin was aan renovatie en onderhoud toe. Ellen heeft het onderhoud voortvarend aangepakt en van haar leerde ik over ecologisch tuinieren. De renovatie was voor haar ook een uitdaging, want ik wilde grote delen van de beplanting behouden. Zij heeft binnen de bestaande situatie een bloemen vak gecreëerd, met vaste planten en bloembollen, die afwisselend bloeien van het vroege voorjaar tot in de herfst. Daarbij heeft ze gelet op de aantrekkingskracht van de verschillende bloemen op bijen en vlinders, wat ik zeer waardeer. Ik geniet dagelijks van mijn mooie tuin.

Ester Leibbrand

22 juni 2022

Dit is mijn tuin, dankzij De Tuinvrouw. Dik genieten, ik zie elke dag wat anders.

Conny Slot

17 augustus 2022

Sinds De Tuinvrouw onze grote tuin bij een vrijstaande woning heeft veranderd en onderhoud zien we heel veel vlinders, libelles en nog meer lief klein spul. De tuin is ecologisch aangelegd met heel veel soorten bloemen zodat jet hele jaar kleur in de tuin is. En ze luisterde zo nauwkeurig naar onze voorkeuren datn mijn man zijn kleuren kon terug vinden in de achtertuin en ik in de voortuin. .Leuk op elkaar afgestemd. Binnen het jaar was de nieuwe aanleg al zo dicht gegroeid dat er weinig werk eer aan was. Dusdanig alle kanten genieten en plezier.

Jorieke en Peter

4 september 2022

Toen wij hier kwamen wonen lagen er alleen maar tegels in de voortuin. Daar moest snel verandering in komen! We wilden graag een ‘natuurlijke’ tuin die veel vlinders en bijen zou aantrekken. Ellen heeft een mooi ontwerp bedacht, rekening houdend met onze wensen en voorkeuren. Ellen kan de planten combineren zoals een componist de noten in een muziekstuk. Ze ziet het voor zicht voordat de tuin is aangelegd. Ze gebruikt verschillende materialen om de bodem te verrijken. Er hoeft dus geen grond afgegraven te worden. Daarbij heeft ze veel praktische kennis. Ze weet goed welke planten het op welke bodem en op welke plek in de tuin het goed doen. Onze planten zijn dan ook mooi opgekomen. We genieten elke dag van onze prachtige tuin!